Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A www.nagyonbalatonszallas.hu oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalunkat!

Információk

A www.nagyonbalatonszallas.hu minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a www.nagyonbalatonszallas.hu sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A www.nagyonbalatonszallas.hu nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.nagyonbalatonszallas.hu honlap bármelyik olyan felhasználója, aki a Web-oldal felhasználásával információt szolgáltat a www.nagyonbalatonszallas.hu -nak elfogadja, hogy a www.nagyonbalatonszallas.hu -nak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a www.nagyonbalatonszallas.hu az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

A személyes adatok védelme

A www.nagyonbalatonszallas.hu bármely - a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a www.nagyonbalatonszallas.hu oldalhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a www.nagyonbalatonszallas.hu - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A www.nagyonbalatonszallas.hu az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • piackutatás, piaci elemzés
  • vevői szokások elemzése
  • látogatottsági statisztikák összeállítása
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról
  • vevői reklamációk intézése
  • megrendelések intézése

A www.nagyonbalatonszallas.hu - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a www.nagyonbalatonszallas.hu -val fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

A www.nagyonbalatonszallas.hu az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.nagyonbalatonszallas.hu honlapról más cégek és egyéb szervezetek Web-oldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a www.nagyonbalatonszallas.hu nem vállal felelősséget. Ezen Web-oldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Szerzői jog

A www.nagyonbalatonszallas.hu honlap, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a www.nagyonbalatonszallas.hu kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a www.nagyonbalatonszallas.hu fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A www.nagyonbalatonszallas.hu minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése